Sponsoring Kringgildedag en dorpsfeest 4 en 6 juni Gilde St. Anna Riethoven

2011 vertrek optocht IMG 0011 2Het Gilde St. Anna Riethoven heeft de bal opgepakt om de Kringgildedag van Kring Kempenland te organiseren en wel op 2e Pinksterdag 6 juni 2022. Op de zaterdag voorafgaand is er een grandioze feestavond met diverse optredens waarbij jullie natuurlijk ook van harte welkom zijn. Voor info ga naar www.feestavondriethoven.nl.

Het zijn onzekere tijden, maar vol goede mofeestavond Riethovened en met vertrouwen in de toekomst hebben wij toch voldoende motivatie gevonden om onze nek uit te steken en dit te organiseren. We gaan ervoor om er weer een prachtige Kringgildedag van te maken. We, en ik denk iedereen, verlangen ernaar om na twee afgelaste Kringdagen weer eens met zijn allen bij elkaar te komen. Bovenal moet het een gezellige en broederlijke samenkomst worden.

U zult begrijpen dat, alhoewel de seinen een beetje groen worden en we het beste ervan hopen, de organisatie deze keer moeizamer is en meer risico en kosten met zich meebrengt. Verder is het ook onduidelijk hoe de gilden uit deze corona crisis komen na 2 jaar met allerlei beperkende maatregelen.

Dit jaar is het meer dan ooit spannend om dit festijn financieel mogelijk te maken. Daarom zouden we graag een beroep doen op uw steun of medewerking, klein of groot. U kunt zowel zakelijk als particulier iets hierin betekenen.

Zakelijk
Als u zakelijk iets wilt doen, klik dan op deze link voor de sponsormogelijkheden. Graag uw aandacht hiervoor, waarbij we van harte hopen dat u op enigerlei wijze iets terugkrijgt voor uw bijdrage. Daarbij willen wij u ook wijzen op de mogelijkheid tot 'maatwerk' waarbij we in alle opzichten met u mee willen denken richting een sponsoring die het best aansluit of bij u of uw bedrijfsactiviteiten. Mocht u hier vragen over hebben, mail dit dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Particulier
Als particulier kunt u:

- begunstiger worden (alle bedragen zijn welkom).
- zilversponsor worden (neem contact met ons op over de mogelijkheden)
- één of meerdere bierpakketten aanschaffen (zie hieronder)

Contact of vragen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bierpakket

Deze bevat 4 speciaalbiertjes, gebrouwen ter gelegenheid van deze Kringgildedag:

  • 2x 'de Toffe Tamboer': een IPA van 8,7%bierpakket ruud lowres recht
  • 2x 'de Scheutige Schutter': een dubbel (soort Trappist) van 7,2%.

De prijs van 1 bierpakket is €15,-.
Bij bestelling van 10 pakketten ontvangt u de 11e gratis.

U kunt dit bestellen met een email naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Geef aan hoeveel pakketten u wilt bestellen en vermeld uw contactgegevens. Dan wordt het geregeld. Levering in overleg of zelf ophalen

Ook voor vragen, kunt u bovenstaand e-mail adres gebruiken.
U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL83 RABO 0143893017         

Hartelijk dank voor uw aandacht en hopelijk voor uw steun!

Met vriendelijke groeten,
De sponsorcommissie van Gilde St. Anna Riethoven